dilluns, 4 de gener del 2010

Llibres recomanats 2009/2010

Chamario

Autor/a: Eduardo Polo
Ilustrador/a: Arnal Ballester
Editorial: Ekaré





Poemes infantils


Recull de poemes per grans i petits

Autor/a: Rosa Sensat
Il•lustrador/a: Nöelle Granger









Diversitat de Poemes


Una sorpresa per al peix KiKi

Autor/a: Jacques Duquennoy
Editorial: Baula

La Laura, el Jordi, l’Eduard i l’Enric són quatre fantasmes que viuen en un castell. Amb ells conviu un peix, en Kiki, que s’avorreix molt dins la peixera. L’Enric té la genial idea d’instal•lar una porta corredissa a la cambra de bany i obrir l’aixeta de la banyera. Així, omple la torre del castell d’aigua i tots poden banyar-s’hi. L’aigua vessa per la torre del castell i l’inunda tot.


Llops dins les perets

Autor/a: Neil Gaiman
Il•lustrador/a: Dave Mckean
Editorial: Astiberri, S.L

La Lucy viu en una casa als afores amb els seus pares i el seu germà. Està convençuda que hi ha llops dins les parets, però la seva família no s’ho creu. Un dia els llops surten de les parets i la família marxa de la casa i s’instal•la en el jardí. Tot ho veuen perdut i pensen a buscar un altre lloc per viure. Però la Lucy no està desposada a perdre casa seva i amb el seu giny i valor aconseguirà fer fora els llops.


El vampir va a l’escola

Autor/a: Joann Sfar
Editorial: Alfaguara

El Vampir, fill de l’Holandès Errant i d’una vampiressa, la Pandora, s’avorreix a casa malgrat que li fan companyia els monstres i el seu gos Fantomàquet: vol anar a l’escola. L’inconvenient és que hi ha d’anar de nit i així no aconsegueix tenir mai amics de la seva edat. Enmig de l’avorriment, el Vampir comença a rebre i escriure un seguit de misteriosos missatges secrets. A través d’ells coneixerà en Miquel, un nen humà que l’embolicarà en una pila d’aventures.

• Alicia en el país de las maravillas

Autor/a : Sabuda, Robert
Editorial : Kokinos



Alícia somia que s'encongeix i s'engrandeix, somia amb estranys personatges i increïbles situacions, somia un país de les meravelles ...

EL CARTER JOLIU o unes cartes especials

Autors/es: Janet i Allan Ahlberg
Edicions: Destino

En Carter Joliu dalt de la bicicleta fa la seva ruta com cada dia per entregar les cartes als corresponents propietaris de cadascuna. Primerament va a casa dels tres ossos, desprès a casa de la Bruixa Dolenta, a continuació a casa del gegant...etc, i així fins acabar el seu dia de treball i torna cap a casa a descansar.


• El viatje de Babar

Autor/a: Jean de Brunhoff
Editorial: Alfaguara, S.A. - Grup Santillana


Babar i la seva dona Celeste emprenen un viatge en globus que resultarà ple de sorpreses i perills. Es cauran en una illa deserta, seran atacats per caníbals, rescatats i duts a un circ, i d'allà ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada